Genel

Gümüş Kolye

24.1Kokunma

Online platformlarda satışa çıkarılan erkek ve kadın kolye çeşitleri kendi içerisinde birçok seçeneğe ve alternatife ayrılıyor. Sezonun çeşitli zamanlarında yüzde on ile yüzde kırk arasında değişen indirimler görmek mümkün. Her yaştan erkek ve kadının bir numaralı tercihi olan kolyeler şıklığın tamamlayıcı aksesuarları olarak da değerlendirilebilir. Özellikle abiye ve elbise gibi klasik giyimlerde kombin seçenekleri içerisinde kullanılabiliyor.

 

Siparişi verilen kadın kolye modelleri Türkiye’nin her şehrine aynı hızlı teslimat parolasıyla gönderiliyor. Belli bir fiyat aralığının üstünde alışveriş yapanlara ise kargo ücretsiz olarak gönderiliyor. Beğenilen ürünler sepete eklenerek dakikalar içerisinde sipariş tamamlanabilir.

En Yeni Gümüş Kolye Modelleri

 

İlk seçenekler içerisinde büyük bir çoğunluğun tercih ettiği gümüş kolye modelleri yer alıyor. Özellikle genç alıcıların büyük bir rağbet oranıyla talep ettiği kalpli kolyeler bu senenin de en çok satın alınan versiyonları içerisinde gösteriliyor. İç içe geçmiş üç kalpten oluşan modeller, kişye özel isim yazılabilen modeller ve standart kalpli modeller sevgililer günü, yıl dönümü gibi özel günler için hediye olarak düşünülebilir. Aşkı sembolize eden figürleri estetik ve minimal tasarım ölçekleriyle zenginleştiren bannt tasarımları parıltılı bir görünüme sahip, ayrıca tüm modeller çevre şartlarından kolay kolay etkilenmeyen işlemlerden geçiyor ve uzun bir süre ilk günkü parıltısıyla kullanılabiliyor.

 

İçerisinde hem kelebek, fil ve daha birçok sembolik hayvan figürleri olan gümüş kolye modelleri de aynı kategorinin en çok ilgi gösterilen diğer seçenekleri. Üzerinde mor, sarı ve yeşil gibi canlı renklerin bulunduğu bu kolyelerin garanti süreleri 1 yıldan başlayıp 2 yıla kadar uzanıyor. Zincirleri de mor renkli olduğu için tüm renkli kıyafetlerde ve elbiselerde tercihe bağlı olarak giyilebilir. Gümüş üzerindeki rose kaplamalar bu kolyelerin çok daha özel ve kaliteli görünmesini olanaklı hale getiriyor. El işçiliğinin zirve yaptığı gümüş kolyeler benzersiz ve özgün yapıları ile de dikkat çekiyor.

 

Ametist taşlarının süslediği kolyeler de ilgili kategoride yeni sahiplerini bekliyor. Özellikle bahar ve yaz kreasyonu kapsamında satın alınan bu kolyeler hem hakim hem bisiklet yakalı elbiselerin üzerinde denenebilir. Annelere özel kolyelerde ise üzerinde ”annem” yazılı olup hayat ağacı figürü bulunuyor. Zincir boyu ortalama 45 santimetre olduğu için kullanımı oldukça pratik olarak kabul ediliyor. Çok uygun fiyatlarla ekleme yapılarak hediye paketi seçeneği de kolyeleri oldukça cazip kılıyor.

 

Taşlı Kolye Seçenekleri

 

Bir diğer seçeneği taşlı kolye modelleri oluşturuyor. Çok daha lüks ve elit bir görünüme sahip olan bu kolyelerde taş renkleri kırmızı, mavi ve gümüş olmak üzere farklı alternatiflere ayrılıyor. Üç taştan oluşan ve taşların üst üste dizilerek görsel bir şölen oluşturduğu taşlı kolye modellerinde de yüzde otuza varan indirimler yapılıyor. Zirkon taşından imal edildiği için estetik olduğu kadar dayanıklılar da. Aşıkların simgelendiği ve orta kısmında irili ufaklı onlarca taşın bulunduğu versiyonlar da en uygun fiyatlarla bant.com’dan satın alınabilir.

1 Yorum

Yorumunuzu Paylaşın