Genel

Sevgiliye Hediye

2.71Kokunma

Hediyeleşmek binlerce yıldır enerjisini kaybetmeyen bir olgu. İki insan arasındaki bağı hızlıca güçlendiren bu durum nesilden nesle farklılık gösterse de hissettirdikleri aynı kaldı. Çünkü hediyeleşmek öncelikle birbirini düşünmek anlamına geliyor. A kişisini mutlu etmeliyim, o neleri severdi, ne giyerdi düşüncesini yaşamış olmanın somut kanıtı hediyeleşmek. Hele ki karşı tarafa gerçekten onu 12’den vuran bir hediye verdiğinizde tarifsiz hisler yaşatmanız ve yaşamanız mümkün.

 

Ne Alacağım Düşüncesine Son

 

BANNT birbirini hatırlamayı seven aynı zamanda kaliteli ve farklı yaşam tarzlarını benimsemiş orijinal insanlar için en doğru adreslerden biri. Birbirine sürekli aynı hediyeleri vermek hediyeleşmenin büyüsünü bozduğundan özel bir tasarım, herkeste bulunmayan bir kupa bardak veya plak duvar saati gibi hediyelerle karşı tarafı şaşırtmak isteyenlerin adresi olarak tanımlayabiliriz. Yüzlerce eşsiz ürün ve özel tasarımın yer aldığı bant.com’da 5,5TL’den başlayan uygun fiyatlar sayfayı özel kılıyor.

 

Retro Sevenler Buraya

 

Örneğin tam tamına erkek arkadaşa hediye edilebilecek retro metal arabalar, motosikletler, gramofonlar ve pikaplar ömür boyu yaşayacak ürünlerden. Hem şık hem de dayanıklı bu ürünlere her baktığınızda birbirinizi hatırlamanız kaçınılmaz. Bunun yanında bir diğer erkek arkadaşa hediye konsepti ürünleri arasında çoraplar yer alıyor. Ancak bu bildiğimiz bayramlarda giyilen çoraplardan değil. Özel tasarım, sanat kokan çoraplar bunlar. Hem şık hem de farklı.

 

Sürekli Değişen Kupa

 

Elbette bu hediyelik deryası içinde kız arkadaşa hediye tasarımları daha fazla. Örneğin Zipper çantalar. Sınırsız renk seçeneğinde ve uzun süre kullanılabilecek dayanıklılıktaki bu çantalar makyaj malzemesi taşımanın en şık yolu. Bu çantalara sevinmeyecek bir kız arkadaş yok denecek kadar azdır J aynı zamanda füzyon cam nazar boncukları da yüzde 90 oranında takdir getirebilecek kız arkadaşa hediye ürünlerinden. Hakiki camdan el yapımı nazarlıkların tasarım konusunda da sınırı yok. Bu yüzden seçim yapmakta zorlanabilirsiniz.

 

Bunların yanı sıra daha özel hediyelere de sitenin kapısı açık. Örneğin sevgiliye hediye kategorisine girdiğinizde gözde bir ürünle karşılaşıyorsunuz. Bir kupa. Ancak daha önce görmediğiniz tarzda. Üzerine tebeşir ile her gün ya da istediğiniz zaman farklı bir mesaj yazabileceğiniz bir kupa. Yani bin kupa bedelinde bir kupa. Her gün aynı mesajlı kupadan kahve içmeyi sevmeyenler için birebir.

Alışılmışın Dışında Ürünler

 

Sitedeki bu özel sevgiliye hediye kategorisinde yüksek bütçeli çiftler de düşünülerek pikap ve Retro yaprak saat tasarımları için de sipariş imkanı tanınmış. Son dönemin en popüler retrolarından biri olan pikaplar, müzik zevkini üst seviyede yaşayanları zıplatacak bir hediye olabilir. Çok pahalıya kaçmak istemeyip yine afilli bir hediye vermek isteyenlerin imdadına ise Game Of Thrones kupası yetişiyor. Oldukça ihtişamlı görünen bu kupa evin en az 1 yıllık neşesi olabilecek kıvamda.

 

Alışılmışın dışında bir başka ürün ise büyük ihtimal daha önce hiçbir yerde görmediğiniz oldukça yaratıcı bir ürün olan Golden Sarkaçlı Saati. Evin bütün havasını değiştirecek cinsten.

Yorumunuzu Paylaşın