Genel

Hediye Vosvos

6.35Kokunma

1967 üretimi Volkswagen Classical Beetle, günümüzde parlak ve arzu edilen Vosvos oyuncak arabasının üretimi için prototip haline geldi. Hediyelik eşya, süs eşyası ya da koleksiyon parçası olarak üretilmektedir.

 

Halk arasında “Kaplumbağa” olarak adı geçen Volkswagen Beetle (Beetle ing. “Böcek”) birçok firmaya ilham olmuştur. Üretilen küçük modellerinin prototipi ise aracın 70’li yılların sonunda sahip olduğu şekildedir. Bu ayrıntılı modeller hem yetişkin koleksiyonerler hem de çocuklar için oyuncak olarak çok ilgi çekicidir.

 

Üstelik arabalar ataletsel bir tekerlek mekanizmasına ve çocukların aracın içini ve tüm ayrıntılarını keşfedebileceği açılabilir kapılara sahiptir. Sevdiklerini orijinal ve en önemlisi kaliteli, en güzel anıları bırakacak bir hediye ile sevindirmek isteyenler için idealdir.

 

Mini model, prototipin dış görünüşünü maksimum oranda kopyalamaktadır. Modelin kasası maksimum detayla metalden yapılmakta ve açılabilir kapıları modele mükemmel bir görünüm kazandırmaktadır. Volkswagen Classical Beetle 1967 model araba, gerçek arabanın küçültülmüş bir kopyasıdır. Kapıları açılabilmekte ve arabanın iç kısmına genel bir bakış sunmaktadır.

 

Volkswagen Beetle’ın Tarihi

 

Günümüzde pek çok kişi açısından popüler olan ve sevilen Volkswagen Beetle, 1938’de, sadece kendi tarhinin değil Volkswagen konseptinin tarihinin de ilk sayfasını açtı. “Böcek” ilk Volkswagen otomobili oldu. II. Dünya Savaşı’nın başlamasından sonra üretimi askıya alındı ve Volkswagen fabrikası askeri siparişlerini yetiştirmekte görev aldı. Ve ancak 1946’da Porsche’nin çabalarıyla, Beetle üretimi yeniden başlatıldı ve satışa sunuldu.

 

Şirketin politikası basitti: Tek bir modelin piyasaya sürülmesi, o model de “Beetle” idi. Bu stratejik plan, üretilen arabanın sürekli geliştirilmesini sağladı, aynı zamanda üretimi genişletti ve bir servis ağı kurdu. Sonraki gerçekler, seçilen politikanın doğru şeklini doğrulamaktadır: Ekim 1951’de 250 bin, Temmuz 1953’te yarım milyon otomobil üretildi, ilk milyon 1955 Ağustos’unda, ikincisi ise Aralık 1957’de piyasaya sürüldü.

 

İlginç Bilgiler

 

Günümüzde Volkswagen Beetle’ın başrolde olduğu bir dizi film vardır. Herbie adındaki beyaz Vosvos araba, dünyadaki milyonlarca izleyicinin kalbini fethetti. Robert Stevenson 1968’de “The Love Bug”, 1974’te ise “Herbie Rides Again” adlı filmi çekti. Ardından Vincent McEveety’nin yönettiği “Herbie Goes to Monte Carlo” (1977) ve “Herbie Goes Bananas” (1980) ekranlarına geldi. 1997’de Peyton Reed “The Love Bug 2″yi piyasaya sürdü ve 2005’te başrolde Lindsay Lohan’ın olduğu “Herbie Fully Loaded” film oynadı. 1973’te çekilen Alman “Ein Käfer auf Extratour” filmi de Volkswagen Beetle’a adanmıştır.

 

  1. yüzyılın efsanevi grubu Beatles, Volkswagen Beetle’yi en son albümlerinin kapağına yerleştirmiştir. “Böcek”, zamanında “buggy” (Bug İng. “böcek”) adı verilen bir araba sınıfının başlangıcı olmuştur. Forbes dergisi, dünyada en çok üretilen otomobil olarak ‘dünyayı değiştiren ilk on otomobil’ listesine Böceği de ekledi içeriyordu. Adolf Hitler’in kendisi de “Böcek”e binmekten hoşlanıyordu.

 

Bir Hediye Olarak Vosvos Model Araba

 

Hediye vosvos küçük araba gerçek orijinaline mümkün olduğunca yakın olarak üretilmektedir. Model, küçük plastik parçaların dahil edilmesiyle temel olarak metalden yapılmaktadır. Araba çok kaliteli ve çocuk dostu malzemelerden üretilmektedir.

 

Küçük Vosvos arabaların üretimindeki artış sayesinde, sadece bir çocuk veya genç değil, aynı zamanda bir yetişkin de araba modellerini koleksiyon yapmak üzere toplayabilmektedir. Şık vosvos model araba genç bir otomobil tutkunu için güzel bir hediye olacaktır.

 

Çocuğunuz, Volkswagen New Beetle’ın modern tasarımını kesinlikle takdir edecektir. Bu araba için en popüler iki renk sarı ve kırmızıdır ancak günümüzde her renk, tasarım ve boyutta üretilmektedir. Vosvos’u hediye alan biri için arabanın kapılarının açılabilir olması hoş küçük bir sürpriz olacaktır.

 

Hayatı Renklendiren Araba- Vosvos

 

Hediye olarak alınan vosvos araba hem oto-teknolojiye ilgi duyan hem de evini oto-moto stilinde dekore edenlerin çok hoşuna gidecektir. Vosvos model araba özgün bir mobilya parçası ve sıra dışı bir hediyedir. Kim ne derse dersin Volkswagen Classical Beetle arabası ortama farklı bir hava katmaktadır.

 

“Vosvos” dendiğinde aklına hiçbir şey gelmeyecek çok az insan vardır. Bu retro araç istisnasız herkese bir nostalji havası vermektedir. Sahip olduğu sıcaklık ve samimiyeti ile bir arkadaşmışçasına yaklaşır ve her sırrınızı hoşgörüyle karşılayacak olan bir dost gibidir. Gerçek bir Vosvos araç olmasa bile sevdiklerinize bu sevimli modeli hediye edin.

Yorumunuzu Paylaşın