Genel

Kadına Hediye

Kadınlar için yüzlerce hediye seçeneği
2.41Kokunma

Kız arkadaşınıza, eşinize ya da en yakın arkadaşına ilginç ve eşine nadir rastlanan bir hediye almak istemez misiniz?

 

Kadınlara hediye alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan birisi farklılık olmalıdır. Eşine az rastlanan ve diğer kadınların üzerinde görülmemiş hediyeler tüm kadınların daha çok ilgisini çekmektedir.

 

Kız arkadaşa hediye almak erkekler için her zaman en zor konulardan biri olmuştur. Ancak farklı hediye alternatifleri geniş seçeneklerle artık bu bir sorun olmaktan çıkmıştır. Bayana hediye edilebilecek pek çok farklı alternatif vardır.

 

Kadınlara Alınabilecek En Güzel Hediye Çanta

 

İşte kadınlara alınabilecek birbirinden ilginç hediye seçenekleri;

 

Çanta: Bütün kadınların en büyük tutkularından biri çantalardır. Yüzlerce alternatif ve fiyat aralığına sahip çanta çeşitleri en önemli hediye alternatifleri arasında yer alır. Çanta alırken farklılık en önemli kriterlerden biri olmalıdır.

 

Kız arkadaşına ya da eşine çanta hediye etmek isteyenler için deri omuzdan askılı çantalar ilk akla gelen model olmaktadır. Bunun dışında deri makyaj çantası ve deri cüzdanlar da ilginç alternatifler olabilir. Deri gözlük kapları ve üzerinde ilginç figürlerin yer aldığı cüzdanlar da hediyelikler arasında göze çarpmaktadır.

 

Bez çantaların çok moda olduğu şu günlerde üzerlerinde ilginç yazıların ve şekillerin yer aldığı bez çantalar da hediye alternatifleri arasında değerlendirilebilir.

 

Sportmen ve kadına alınabilecek en güzel hediyelerden birisi sırt çantalarıdır. Birbirinden ilginç modelde sırt çantaları hediye seçenekleri arasında değerlendirilebilir. Sırt çantaları arasında en göze çarpan modeller ise çeşitli figürlerin resmedildiği üç boyutlu sırt çantalarıdır.

 

Teknoloji meraklısı hanımlara özel olarak üretilen tablet çantaları ve değişik kumaş seçeneklerine sahip cep telefonu kılıfları en güzel hediyelikler arasında sayılabilir.

 

Evlerine İlginç Objelerle Süslemeyi Seven Kadınlara Süs Eşyaları: İlginç objelere meraklı kadınlar için pek çok hediye alternatifi bulunmakta. İlginç bir tasarıma sahip duvar saati, kar küreleri, cam nazar boncukları, tütsülük ahşap hayvan süslemli takvimler, çanta pikap, gramafon şeklinde müzik kutusu, piyano şeklinde müzik kutusu, retro süs kamera, retro dikiş makinası, gramafon gibi hediye alternatiflere bayanlara hediye seçilirken incelenmelidir.

 

İlginç süs eşyaları arasında en dikkat çekenler; sinema ve dizi karakterlerinin resimlerinin yer aldığı duvar saatleri, sinemaskop şeklinde 3 boyutlu çerçevelikler, ilginç figürlerle ve yazılarla bezeli kahve kupaları, üzerine yazı yazılabilen kahve kupaları, retro tarzında tasarlanmış biblolar, londra kırmızı otobüsleri şeklinde kalemlikler, retro kumbaralar ve küçük prens biblosu gibi kadınların çok seveceği ilginç hediyeler yer almaktadır.

 

Farklı Hediye Arayanlar için En Özel Parçalar

 

Daha önce hiç bir yerde görülmeyen bir hediye hangi kadını sevindirmez? Görülmemiş benzersiz bir hediye alternatifi arayanlar için çok farklı alternatifler bulunmaktadır.

 

Değişik tarzda hediye alternatifleri arasında; kuş kafesi şeklinde buhardanlık, shot spinner, star wars figürleriyle süslü shot bardakları, zipper case, baykuş şeklinde buhardanlık setleri, astronot görünümlü lamba, lavanta kokulu buhardanlık seti, büyük boy retro yaprak saat, crystal head shot bardakları, love defter, retro tv fotoğraf çerçeveli çanta, stark muscle kupa bardak, survival paracord bileklik, harry potter çekmeceli ahşap kutu, vosvos kupa bardak gibi pek çok ilginç hediye seçeneği bulunmakta.

Sherlock Holmes temalı ahşap duvar saati

En Sevdiğiniz Dizi Karakterini Duvarınızda Taşıyın

 

Saatler: Evleri ya da iş yerlerini süsleyen birbirinden ilginç saatler kadınlara alınabilecek en güzel hediyelik eşyalar arasında yer alır. Sevilen dizilerden karakterlerin resimlerinin yer aldığı veya farklı objelerin şekillendirildiği saatler kadınların seveceği hediyeli seçeneklerindendir.

 

İlginç saat tasarımları arasında; Atatürk resimli duvar saatleri, sarkaçlı kedi objeli duvar saati, galata kulesi şeklinde sarkaçlı duvar saati, la casa de papel dizisine özgü duvar saatleri, plak şeklinde duvar saati, breaking bad ahşap duvar saati, sherlock ahşap duvar saati, hogwarts ahşap duvar saati, einstein sarkaçlı duvar saati, keman şeklinde sarkaçlı duvar saati, farklı tarz ve desenlerde küçük prens duvar saati, sons of anarchy ahşap duvar saatleri, supernatural ahşap duvar saati, ünlü tablolardan resmedilmiş duvar saatleri, eriyen saat görünümünde duvar saatleri, frida kahlo ahşap duvar saati, harry potter ahşap duvar saati ve game of thrones hanedanlıklarına özgü duvar saatleri gibi pek çok saat hediye seçeneği yer almaktadır.

Yorumunuzu Paylaşın