Genel

Erkeklere Hediye

2.92Kokunma

Kadınların ilişkilerinde en çok zorlandıkları nokta erkek arkadaşlarına alacakları hediye seçimidir. Birçok kadın bu konuda uzun süreli düşünür ancak ne alacağı konusunda kararsız kalır. Hatta bununla ilgili araştırma bile yapılır fakat yine istenen sonuçlara ulaşılamaz.

 

Özellikle özel günlerde erkek arkadaşa hediye konularında büyük kararsızlıklar yaşanır. Bu özel günlerde elbette ki karşıdaki kişi de güzel hediyeler hak etmektedir. Çünkü hediye alma bağlılığın bir sembolü olarak görülmektedir. Sizler de önereceğimiz bu hediyeler sayesinde kararsızlıklar yaşamayacaksınız. Ayrıca içinde mutlaka erkek arkadaşınızı mutlu edecek bir hediye bulabileceksiniz. İşte size erkek arkadaşınız için alabileceğiniz favori eşyalar.

 

Erkek Arkadaşınıza Alabileceğiniz 14 Hediye Önerisi

 

  1. Taraftar Kupa Bardakları: Erkek arkadaşınız hangi takımı tutuyorsa ona özel olarak bir taraftar kupa bardak hediye edebilirsiniz. Erkeğe hediye edilebilecek sade bir eşyadır. Siz de taraftar kupa bardak ile erkek arkadaşınıza bağlılığınızı gösterebilirsiniz.

 

  1. El Yapımı Ahşap Takım Halinde Satranç: Eğer erkek arkadaşınız bir satranç aşığıysa hint gül ağaçlarından üretilen elle yontulmuş satranç takımını hediye edebilirsiniz. Küçük ölçekli olsa da son derece zarif oluşuyla dikkat çekiyor. Mıknatıslı taşları sayesinde zevkli bir oyun heyecanı sunuyor.

 

  1. Gramofon Müzik Kutuları: Özellikle özel günlerde hediye edilebilecek bu ürünler erkeğinizin gönlünü kazanabilirsiniz. Erkek arkadaşınız eski müzik aletleri aşığıysa onu bununla fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Kurmalı bir mekanizmaya sahip, plak dönüşü sayesinde bir sanat eseri değerinde.

 

  1. Puantiyeli Çoraplar: Sade bir hediye istiyorsanız bu ürünle erkek arkadaşınızı sevindirebilirsiniz. Puantiyeli çorapların en güzel tarafı ise dikişsiz olmalarıdır. Siz de bu güzel hediyeyi erkek arkadaşınıza vererek, ona verdiğiniz değeri anlatabilirsiniz.

 

  1. Ahşap El Yapımı Motosiklet: Özellikle motosiklet meraklısı bir erkek arkadaşınız varsa bu hediye biçilmiş kaftan. Dönen tekerlekleri ve görüntüsüyle dikkat çeken el yapımı, dekoratif motosikletle erkek arkadaşınızın sevincine ortak olabilirsiniz. Eğer erkek arkadaşınız motosiklet tutkunuysa bu hediye ona aldığınızda havalara uçacağından emin olabilirsiniz.

 

  1. Mozart Kupa Bardaklar: Erkek arkadaşınız bir sanat aşığıysa bu hediyeyle onu derinden etkileyebilirsiniz. Seramik ve porselenden üretilen bu bardaklar ile çay keyfi yapılabilir. Mozart baskılı bu bardak erkek için en gösterişli hediyelerden biridir. Siz de erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri kanıtlamak istiyorsanız bu hediyeyle gösterin.

 

  1. Ahşap Duvar Saatleri: Zaman kavramını en güzel dile getiren bu güzel hediye ile erkek arkadaşınızı sevindirebilirsiniz. Ayrıca erkek arkadaşlarınızın sevdiği bir süper kahraman varsa desenli olarak da alabilirsiniz. Dekor açısından da göz dolduran masif ahşaptan yapılan bu saatlerle sevginizi anlatabilirsiniz.

 

  1. Doğal Taş Bileklikler: Eğer erkek arkadaşınız görünümüne önem veriyor ve bileklik seviyorsa doğal taşlı bileklik tam ona göre. Eğer erkek için hediye bileklik alacaksanız bu özel doğal taşlıyı almanızı öneriyoruz. Farklı görünümleri sayesinde erkek arkadaşınızın zevkine hitap edebilirsiniz.

 

  1. Fotoğraf Çerçevesi: Erkek arkadaşınızla mazinizi en güzel şekilde anlatabileceğiniz fotoğraf çerçeveleri de bir diğer önerimiz.

 

  1. Kol Saatleri: Belki klasikleşmiş bir hediye olarak görülebilir ancak şık tasarımlı saatler tercih edersiniz bu hediyenin değeri o kadar güzel olabilir. Eğer erkek arkadaşınız sportif giyiniyorsa sportif saat tercih edebilirsiniz. Resmi giyiniyorsa biraz daha ağır bir aksesuar tercih edebilirsiniz. Mutlu olacağından emin olabilirsiniz.

 

  1. Özel Kumbaralar: Birlikte mutluluğunuzu biriktirebileceğiniz bu kumbaralar sayesinde siz de verdiğiniz değeri erkek arkadaşınıza gösterebilirsiniz. Bu hediye için erkek arkadaşınızın zevkine hitap edebilecek çeşit çeşit kumbaralar var.

 

  1. Ahşap Kolye: Siz de bu ahşap kolyelerden birini alarak erkek arkadaşınızı sevindirebilirsiniz. Ahşap kolyenizi seçerken erkek arkadaşınızın ne tür kolyeler sevdiğini göz ardı etmeyin. Özellikle ipli erkek kolyeler erkekler en çok sevilen ürünler arasında gösterilebilir.

  1. Yaprak Saat: Her yaştan sevgiliniz için müthiş bir tercih olabilecek Retro yaprak saatler geçmişin Retro çizgilerini modernize ediyor.

 

  1. Baykuş Tütsülük: Elde yontulan baykuş tütsülüğü sevgilinize hediye ederek ona şans getirebilirsiniz. Baykuş tütsülüklerin iş konusunda şans getirildiğine inanılır. Erkek arkadaşınızın hangi rengi sevdiğini biliyorsanız ona güzel bir baykuş tütsülük alabilirsiniz.

Bu hediyelerle siz de erkek arkadaşınızı mutlu edebileceksiniz.

 

Hangi hediyenin erkek arkadaşınıza hitap ettiğini düşünüyorsanız özel bir gün olmasını beklemenize gerek yok. Hemen ona bu hediyelerden birini alarak, verdiğiniz değeri anlatabilirsiniz.

Yorumunuzu Paylaşın