Genel

Metal Arabalar

2.34Kokunma

Koleksiyon değeri olan metal araba modelleri mükemmel dekor seçenekleri oluşturuyor. Ev, ofis ve tüm yaşam alanlarında dekor amaçlı tercih edilen model araba modelleri tamamen özgün tasarımlara ve çizgilere sahip. El işçiliğinin zirve yaptığı bu ürünler evlerinde tamamen orijinal aksesuarlara yer açmak isteyenler için oldukça şık alternatifler sağlarken diğer mobilya ve aksesuarlar ile birlikte uyum içerisinde konseptler oluşturulabilir.

 

120TL üzerindeki alışverişlerde ücretsiz kargo avantajı ile adreslere gönderilen metal araba modelleri en geç üç iş günü içerisinde verilen adreslere teslim ediliyor. Özel ve korunaklı kutusu ile birlikte sahiplerine ulaştırılan bu ürünlerin montaja da ihtiyacı yok.

 

Tek parça ve yapılı halde alınıp anında kullanılabilir. Anlaşmalı bankaların kartları ile birlikte 12 aya varan taksit imkanlarından faydalanmak mümkündür. Model arabaların tamamında yüzde yirmi ile yüzde kırk arasında değişen indirim seçenekleri de bulunuyor. Her ürünün görseli ve yorumları da bant.com ürün sayfalarında alıcıların dikkatine sunuluyor.

 

Araba Şeklindeki Kumbaralar ve Ürün Özellikleri

 

Kategorinin model araba ürünlerinde ilk seçeneği araba şeklinde kumbaralar oluşturuyor. Son derece modern ve şık bir tasarıma sahip olan bu kumbaraların bir çoğunun üst kısmında ise fotoğraf çerçeveleri bulunuyor. Standart ölçülere sahip olan çerçevelerde dönüşümlü olarak başka fotoğraflar kullanılabilir. Birçok farklı rengi bulunan araba tasarımlı çerçeve ve kumbaralarda en çok tercih edilen modeller klasikler ve Wolksvagen’ler.

Tüm  metal modeller gibi metal arabalar da el işliği ile üretilerek elde boyanıyor. Çevre şartlarına karşı ekstra dayanıklı olup solma ve renk atma gibi olumsuz etkilerden tamamen uzak olmasıyla biliniyor. Çeşitli işlemlerden geçirilerek ekstra sertleştirilen metal materyaller sayesinde düştüğünde ya da darbe aldığında dahi ilk günkü işleviyle kullanılabiliyor.

Vintage Model Metal Arabalar

 

Bir diğer seçeneği 60’lı ve 70’li yılların modasını yansıtan Vintage stilindeki metal arabalar oluşturuyor. Koleksiyonluk bir değere de sahip olan bu ürünler özellikle türün tutkunları için ideal standartlara sahip. Salonların vitrin süslemelerinde ve yemek odası konsolları ya da ofis dekorlarında dekoratif bir ürün olarak tercih edilebilir.

 

Alternatif Metal Araba Seçenekleri

 

Ford Model T klasik ölçeklerine göre uyarlanarak imal edilen model özellikle 1920 ve 1930 döneminin arabalarını koleksiyonuna katmak isteyen alıcılar tarafından yüzde yirmiye varan indirim fırsatlarından faydalanarak satın alabilir. Arabanın orijinal halindeki tüm ayrıntılar bu modeldeki arabalara uyarlanmıştır. Kullanılan özel materyaller ve metaller sayesinde en az diğer araba modelleri kadar dayanıklı olarak nitelendirilebilir.

Yorumunuzu Paylaşın