Genel

Buhurdan

3.69Kokunma

Tütsü ve buhur yağlarının güvenli ve kontrollü bir şekilde yakılmasını sağlayan özel kaplara buhurdanlık ismi veriliyor. Son on yıl içerisinde giderek popüler bir rağbet oranıyla tercih edilen buhur ürünler işlevsel olduğu kadar estetik bir görünüme sahiptir.

 

Özellikle el işçiliğinin ince ince işlendiği ürünlere özel olarak ilgi gösterenler bu modeldeki aksesuarlara büyük ilgi gösteriyor. Online mağazalarda alışverişlerini tamamlayanlara özel kampanyalar ve indirimler de düzenleniyor. Bazı buhurdan ürünlerinde indirim oranları yüzde otuza kadar varmaktadır. Tek bir ürün dahi satın alınsa kargo ücretsiz olarak gönderiliyor.

 

Hem tütsülük hem buhur ürünleri setler halinde satın alınabilir. Set halinde satıldığı için çok daha uygun bulunan bu aksesuarlar evlerin birçok farklı odasında değerlendirilebilir. Özellikle biblo gibi küçük aksesuarların yanında genel bütünlüğü çok daha estetik gösteren etkileri de mevcuttur.

 

Baykuş Buhurdanlık Seti ve Ürün Özellikleri

 

İlk alternatifler arasında baykuş motifleri ile süslenmiş buhurdanlık modelleri yer alıyor. Seramik malzemesinin kalitesinden haberi olanlar bu aksesuarları sıklıkla satın alarak son derece kaliteli bir aksesuara sahip olmanın sevincini yaşıyorlar. Yeşil rengi en popüler modeli oluştursa da farklı renklere sahip olan versiyonları da bulunuyor. Seramik sır kaplı olduğu için hem çok daha dayanıklı hem de çok daha estetik görünen aksesuarlardır.

 

Setin içerisinde teslight türünde bir mum da yer alıyor. Aynı zamanda setin içerisinde hediye olarak gönderilen vanilya yağı da mevcut. Bu yağ tamamen organik olup güzel kokulara ev sahipliği yapıyor. Sürekli olarak havalandırılan ya da teras gibi açık olan mekanlarda kullanılmalıdır. Üst haznesine su konarak pratik bir şekilde kullanılabilir.

 

Reçine Fil Tütsülük ve Öne Çıkan Özellikleri

 

Çeşitli tütsülük ürünleri de buhurdan kategorisine tıklanarak incelenebilir. Fiyatları ve ürün özellikleri bakımından fark yaratan bu aksesuarlar dakikalar içerisinde pratik bir şekilde sipariş edilebilir. Fil şeklinde olmasının en büyük nedeni fil motifinin bolluk ve bereket anlamlarına gelmesi olarak nitelendiriliyor. Üretiminde reçine dışında mermer tozu da kullanılmıştır. Bu sayede her daim şık ve lüks görünen, son derece dekoratif ürünlerdir.

 

Özellikle hem ucuz, hem şık hem de tamamen orijinal bir hediye seçmek isteyen alıcılar reçineli fil tütsülük ürünlerini tercih edilebilir. Az bir fiyat farkı ödenerek hediye paketi yaptırma seçenekleri de değerlendirilebilir.

Alternatif Buhurdan Modelleri

 

Kuş kafesi şeklinde olan buhurdanlıklar özellikle kadın alıcıların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Kafesin üzerinde ürünü tutmaya ve taşımaya yarayan ek bir ip de bulunuyor. Yaprak ve ananas şeklinde olan modeller de oldukça yaratıcı ve orijinal bulunan diğer aksesuarlar arasında gösteriliyor. Son derece dayanıklı bir yapıya sahip olan bu aksesuarların tamamı 2 yıl garantilidir. Çevre şartlarına karşı ekstra dayanıklı olup solma, kırılma ve çatlama gibi olumsuz etkilerden tamamen uzaktır.

 

Diğer seçenekler arasında Antik Mısır kedisinin resmedildiği buhurdanlıklar da yer alıyor.

Yorumunuzu Paylaşın