Genel

Çorap

4.07Kokunma

Hem kadınlara hem erkeklere özel olarak üretilen çorap modelleri online mağazalarda en uygun fiyatlarla birlikte satışa çıkarılıyor. Eğlenceli ve renkli tasarımlarıyla benzerlerinden ayrılan bu modeller aksesuar kategorisine tıklanarak incelenebilir. Happy socks adı verilen bu ürünler onlarca farklı rengi ve birçok baskı tekniğini de bünyesinde barındırıyor. Toplu alımlarda hem kargo ücretsiz hem de indirim oranları daha fazla yapılıyor.

 

Çorap Modellerinde İlk Seçenekler

 

Bart Simpson başta olmak üzere birçok farklı çizgi film kahramanının yer aldığı eğlenceli çorap modelleri bu kategoride yer alıyor. unisex olarak imal edilen bu ürün kışın sıcak tutma özelliklerine de sahip. Üretiminde yüzde seksen oranında cotton ve yüzde on yedi oranında polyamide kumaşı kullanılmıştır. Eser miktarda elastan kumaşı sayesinde esneme payı oldukça yüksektir. En bilinen ve tercih edilen renkleri arasında sarı gösteriliyor. Simpson karakterleri de sarı olup çorabın genel bütünlüğüne uyuyor.

 

Flamingo desenlerinden oluşan çorap modelleri ise özellikle kadınların bir numaralı tercihi. Pembe ve yeşil filamingoların küçük motifler halinde süslediği bu çoraplar özellikle spor giyinen kadınlar tarafından tercih ediliyor. Yüzde otuzluk indirim paketleri ile sunulan bu modeller Türkiye’nin her şehrine ücretsiz kargo avantajı ile gönderiliyor. Daha önce aynı modelde çorabı giyip memnun kalan alıcıların yorumları takip edilebilir ve ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olunabilir.

Eğlenceli Çoraplar ve Çeşitleri

 

Birçok yazıyı ve görseli bünyesinde barındıran eğlenceli çorap modelleri unisex olarak da satışa çıkarılıyor. Erkek ve kadınların tamamen tercih ve zevklerine bağlı olarak giyebilecekleri bu çoraplar son derece orijinal ve yaratıcı yazılara da ev sahipliği yapıyor. Bir tarafında ”don’t follow me” bir tarafından ”I’m lost too” yazılı olan versiyonları bu senenin en çok satan, eğlenceli çorapları arasında. Frida adlı ressamın ve Mathilda adlı sinema karakterinin beyaz ve kırmızı desenler üzerinde resmedildiği modeller ise özellikle genç nesil tarafından satın alınıyor.

 

Susam Sokağının en bilinen ve sempatik yüzü olan Kurabiye canavarı modelli happy socks ürünleri de bu kategorinin en çok tıklanan ve satın alınan bir başka ürünü. Özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği bu çoraplarda da elastan ve cotton gibi nitelikli kumaşlar kullanılıyor. Üçlü ve dörtlü setlerde alışveriş yapanları ise yüzde elliye varan indirimler bekliyor.

 

Pikachu ve benzeri pokemon karakterlerinin yer aldığı modeller de son yılların en çok satan çorapları arasında yerini alıyor. NBA ligine ilgi duyanlar NBA logosunun yer aldığı beyaz çorapları satın alabilir. Bu çoraplar özel bir dokuya ve yapıya sahip olduğu için spor salonlarında ve yürüyüş yaparken dahi giyilebilir. Sünger Bob ve Harry Potter gibi popüler kültür karakterlerinin sevimli bir şekilde resmedildiği tüm ürünler de hem tekli hem de paketler halinde satın alınabilir.

Yorumunuzu Paylaşın