makale

Doğal Taş Bileklik

Birbirinden şık onlarca farklı doğal taş bileklik tasarımı en uygun fiyatlarla bannt.com'da.
Birbirinden şık onlarca farklı doğal taş bileklik tasarımı en uygun fiyatlarla bannt.com'da.
3.19Kokunma

İster günlük kıyafetlerinizin, isterseniz alafranga kostümleriniz içerisinde olun her zaman sizi tamamlayacak bazı parçalara ihtiyaç duyarsınız. Bu yardımcı unsurlar paracord, deri, doğal taş ve çelik gibi seçenekleriyle bazen en büyük kurtarıcınız bazen ise en çok dikkat çeken parçanız olur. Konumuz, çoğu takı severin tahmin edeceği üzere; bileklik. Şimdi bannt.com’un en sevilen modellerini derin bir incelemeye alıyoruz.

 

Deri Bileklik

 

Deri gerek kıyafetlerde gerek ayakkabılarda gerekse takılarda en çok kullanılan malzemelerden biri. Deri bilekliklerin de özellikle erkek bileklik sektöründe başı çektiğini söyleyebiliriz. En çok kullandıkları iki temel aksesuar saat ve bileklik olan erkekler deri bilekleri günlük hayatlarında kullanarak tarz bir görünüm elde edip daha özenli bir havaya sahip oluyorlar.

Klasikten şaşmayanlar için en risksiz seçenek genelde deri bileklikler oluyor. Kurukafalı, çelik, diesel, skulls gibi modeller hem her tarza hem her parçaya hem de her kişiye uyarlanabiliyor. Bu deri bileklikler genellikle siyah ve kahverengi seçenekleriyle dikkat çekiyor.

 

Paracord Bileklik

 

Tek aksesuarınız bileklik olsun, dikkatler sadece bilekliğinize kaysın istiyorsanız bu model tam size göre. Özellikle yeşil ve siyah survival modeliyle dikkat çeken bu bilekliğin en farklı yanlarından biri pusula, bıçak ve ateş başlatıcı seçeneklerinin de olması. Birçok modeli ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken bu bileklik birçok takı severin gözdesi olmuş durumda.

Siz de kendi tarzınıza göre daha mütevazı ya da daha iddialı parçalara yönelebilirsiniz. Paracord modeli aslında bu iki seçeneği de size sunmaktadır. Diğerlerinden farklı olarak bu modelde kırmızı, kamuflaj, beyaz, siyah gri, siyah, turuncu gri, yeşil, kırmızı siyah, yeşil siyah, gri siyah, çöl kamuflaj, rainbow gibi çok ama çok çeşitli renk seçenekleri mevcuttur.

 

Çelik Bileklik

 

En çok tercih edilen, en çok stok dışı kalan ürünlerden biri çelik bilekliklerdir. Renkten ziyade farklı modelleriyle dikkat çeken bu model özellikle erkek aksesuar sektörünün vazgeçilmez parçalarından biridir.

Şık bir kıyafetini daha da şıklaştırabileceğiniz, spor bir kıyafetinizi ise bambaşka bir havaya sokabileceğiniz çelik bileklikleri kullanmaya başladıktan sonra bir daha bırakamayacağınıza emin olabilirsiniz. Bir modeli birden fazla görünüme uyarlayabileceğiniz oldukça klasik bir parça seçebileceğiniz gibi çok daha marjinal parçalarla çok daha farklı, alışılagelmemiş bir tarz da elde edebilirsiniz. Kısacası tamamen kendi zevkinize göre kombinleyebileceğiniz bu çelik bileklikler hayatınızın en kurtarıcı parçalarından biri olmaya adaydır.

Birbirinden şık onlarca farklı doğal taş deri bileklik tasarımı en uygun fiyatlarla bannt.com'da.

Doğal Taş Bileklik

 

Taş bileklik özellikle son günlerin en çok tercih edilen aksesuarlarından, en sevilen tamamlayıcı parçalarından biri. Özellikle agron doğal taş bileklik erkek modasının kült parçası olmuş durumda. Bu bileklikler gerek uygun fiyatlarıyla gerekse insanlara verdiğine inanılan enerji ve duygularla oldukça gözde durumda. Öyle ki insanlar bu taşların zaman zaman anlık duygu değişimlerini etkilediğini, modlarını değiştirdiğini ve kendilerini iyileştirdiğini düşünüyorlar.

Oldukça kişisel bir hediye olduğu için özel günlerde hediye amaçlı kullanımları göze çarpıyor. Doğal taş bileklikler farklı renk ve şekil seçenekleriyle alıcılarına bir sürü alternatif sunuyor. En çok tercih edilen doğal taşların anlamları hakkında bilgi sahibi olmak çevrenize ve kendinize alacağınız hediyeler hakkında da size yardımcı olacaktır. Örneğin, yeşim taşı saf haldeyken bilgelik, merhamet, insaniyetlik ve huzur taşıyken aksesuar olarak kullanıldığında şans getirdiğine inanılır.

Turkuaz ise insanın bünyesinden suçluluk duygusunu atar. Mutlulukları ve arkadaşlıkları temsil ettiğinden doğal taşlara ilgi duyan arkadaşınıza verebileceğiniz çok yerinde bir hediye olabilir. Ametist taşı ise diğer doğal taşlara nazaran çok daha tedavi edici bulunur. Bunun sebebi ise stres ve bağımlılığa karşı bir savaş açtığına inanılmasıdır.

Yine arka arkaya sıralayacak olursak; amazon taşı daha net düşünmenizi sağlar, kan taşı cömertliği artırır, sitrin özgüveni artırır ve sindirimsel sorunlara iyi gelir, mercan genel bir iyilik hali sağlar, aytaşı parapsikolojik işlerde yardımcıdır, obsidyanın görülen kötü rüyalara, kabuslara karşı insanı koruduğuna inanılır, topaz taşı affediciliği artırırken lacivert taşı ise duygusal iyileşme vaat eder. İşte bir kısmı sıralanan doğal taşlar gerek anlamları gerek fiziksel görünümleri ile hem erkek hem kadın aksesuar sektöründe oldukça tercih ediliyor.

​​​​Kişiye manen getirdiği duygu ve değişimlerin bu doğal taş bileklik konusunun son zamanlarda revaçta olmasının, çok tercih edilmesinin ve kulaktan kulağa yayılmasının en büyük sebepleri olarak gösteriliyor.

Yorumunuzu Paylaşın