makale

Kupa Bardak

kupa-bardak
kupa-bardak
2.92Kokunma

Çay, kahve bağımlısı arkadaşlarımızı çay, kahve keyiflerinde gülümsetmek isteyenler, bu yazı tam size göre…

 

Kullanışlı ve en güzel hediyelerden biri olan kupa bardaklar. Farklı tasarımları sayesinde özel hediyeler arasında yer almaya devam ediyor. İlginç kupa bardaklar güzel görüntüsünün yanı sıra hediye edilecek kişinin kişiliğine uygunluğu da gözden geçirilmeli.

Bannt.com’da bulabileceğiniz en enteresan kupa bardakları ile sevdiklerinize güzel bir sürpriz hazırlayabilirsiniz. İşte standart hediyelerden sıkılanlar. Hediyesiyle farklılık yaratmak isteyenler. Hediyesiyle önce şaşırtıp sonra kocaman gülümsetmek isteyenler için birbirinden ilginç kupa bardak önerilerimiz.

 

  1. Geri Dönüşüm Kupası

Görünümü ile oldukça ilginç kupa bardaklar arasında yer aldığı kesin! Ofis içerisinde masası hep dağınık ve pis olan iş arkadaşınız için. Evde odasını asla toplamayan ev arkadasınız, kardeşiniz için oldukça anlamlı mesaj ve espri içeren bir hediye. Ayrıca bu kupa bardağı kalemlik olarak da kullanmak mümkün.

 

  1. Öfke- Sinir Kontrol Kupası

Sinirlendiği anda gözü hiçbir şey görmeyen kişiler için özel tasarlanmış üç boyutlu kupa bardak. Sinirden büzüştürülmüş bir görünümü olan bir bardak. Bu bardağı sinirli ebeveynlerinize, öğretmenlerinize hatta belki de patronlarınıza bile hediye edebilirsiniz.

 

  1. Kaslı Adam Tasarımlı Kupa

Yaz ayları yaklaşırken bir anda spora başlayan. Gece gündüz spor salonundan çıkmayan arkadaşlarınız için esprili bir hediye vermeye ne dersiniz? Evet yanıtlarınızı duyar gibiyim.

 

  1. Fotoğraf Makinesi Objektif Kupası

Amatör ya da profesyonel fotoğrafçılar için mükemmel bir kupa bardak. Adından anlaşılacağı üzere bu kupa fotoğraf makinesi objektifi görünümüyle tasarlanmış bir bardak. Bu üç boyutlu kupa bardak ile fotoğraf ve fotoğraf makinesi aşığı arkadaşlarını sevindirebilirsiniz. Kupa bardak modellerinden objektif kupa bardaklar kullanılmaya kıyılamayacak kadar güzel ve ilginç bir görüntüye sahip.

 

  1. Kafatası Kupa

Kafatası şeklinde tasarlanmış bu üç boyutlu kupa bardak ilk bakışta biraz ürkütücü görünebilir. Fakat bu tür tasarımları sevenler için oldukça güzel ve eğlenceli bir hediye olacak.

 

  1. Tabanca Kupası

Bir kupa ne kadar ateş edebilirse o kadar ateş ediyor bu kupa bardak. Tabancaya elbette ki karşıyız özellikle de çocuklara hitap eden hiçbir üründe kullanılmaması taraftarıyız. Fakat yetişkinler için çok esprili bir hediye olduğu da göz ardı edilemez, değil mi?

 

  1. Muşta Tasarımlı Kupa

Elbette ki şiddete de karşıyız. Kavgaların en korkulan objesi muştanın bir kupa bardağı kulpu olduğunda o kadarda şiddet içerikli olmuyor. Sertliği sadece kahvede tercih etmesini istediğiniz bir sevdiğinize hediye edebileceğiniz en manidar hediye.

 

  1. Tek Taş Kupa

Tek taş diye ölüp biten bir arkadaşınıza. Sevgilinize espri amaçlı alabileceğiniz güzel ve en uygun tek taşın bu bardak olduğuna eminiz. Bu bardağın kulpu tek taş bir yüzük şeklinde tasarlanmış. Hatta tek taşımı kendim aldım demek istiyorsanız kendinize de alabileceğiniz en uygun fiyatlı tek taş kupa bardak…

 

  1. Robocop Kupa

Robocop kafası şeklinde tasarlanmış en ilginç kupa bardaklardan bir tanesi. 80’ lerin unutulmaz çizgi film karakteri şimdi yemek masalarınızda, ofisinizde hatta okullarınızda bile sizlerle olacak.

 

  1. Tebeşirle Yazı Yazılabilen Kupa

Klasik kağıda, telefona not alma dönemi bitti. Artık notlarımızı bardaklarımıza alıyoruz. Ofiste yapışkanlı kağıtlara aldığımız notlar, hatırlatmalar artık bütün gün kullandığımız bardaklarımızda. Unutkanlığı ile arkadaş ortamınız da nam salmış bir kişi elbette vardır. İşte o arkadaşlarınız için alabileceğiniz en kullanışlı hediye bu kupa olacak.

 

  1. Keman Kulplu Kupa Bardak

Keman çalabilen, müzikle uğraşan arkadaşlarınıza, müzik öğretmenlerinize hediye edebileceğiniz muhteşem üç boyutlu kupa bardak. Üzerinde notalar olan, kulpu kemanda oluşan kupa bardak müzik seven arkadaşlarınız mutlu etmek için birebir.

 

  1. Sinema Kupa Bardak

3 2 1 kayıt! Üzerinde sinema plaketi olan bu kupa baskılı bir bardak değil. Üzerinde üç boyutlu hareket eden, dönebilen bir plaket maketi. Film tutkunu sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok şık ve oldukça dikkat çekici kupa bardak.

cute-cat-kupa-bardak
cute-cat-kupa-bardak
  1. Cute Cat Kupa Bardak

Sevimli kedi tasarımlı kupa bardak kedi ve hayvanları seven tüm arkadaşlarınız için mükemmel bir seçim olacaktır. Kahvenizden her yudum alışınızda içinizi ısıtacak ayrıca bizce özel baskılarıyla hediye arama derdinize de son verecek.

Sizler için derlediğimiz en ilginç kupa bardaklar arasından istediğinizi seçebilir, hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Yorumunuzu Paylaşın