makale

Retro Hediye

retro-hediye-1
retro-hediye-1
2.63Kokunma

Retro Hediye

Eski dönemin moda tarzını modern bir stille buluşturan retro hediye seçeneklerini bannt reyonlarının ilgili kategorilerinde bulmanız mümkün. Bu ürünlerin öne çıkan özelliği eskitme tasarıma sahip olup tamamen yeni olmasıdır. Birçok farklı dekorasyon stilinde yardımcı aksesuar olarak kullanılabilmektedir. Hem kadın Hem de erkekler için işlevsel ve dekoratif seçenekler sunan Retro objeler aynı zamanda mükemmel hediye alternatifleri olarak da değerlendirilebilir.

Retro ve Nostaljik Hediyelerde Satın Alma Seçenekleri

Ürün görselleri incelenebilir ve indirim oranlarına bakılarak siparişler kısa sürede tamamlanabilir. Kredi kartı ve banka havalesi yapanlara taksitle ödeme imkanı da sunulmaktadır. Retro ve nostaljik hediyelerin toplamında yüzde otuz ile elli arasında değişen indirimler yeni sahiplerini bekliyor.

Türkiye’deki 81 ile kargolar indirimli olarak gönderiliyor. Sevdiklerini şaşırtmak, nostaljik hediyelerle sürpriz yapmak isteyen herkes bu ürünlerden birini ya da birkaçını seçebilir. Özel hediye paketi ile birlikte gönderilen tasarımlar ile hediye sahiplerini mutlu edeceğinizi garanti ediyoruz.

İlk Retro Hediye Seçeneği: Gramofon Müzik Kutusu

Yüzde 29 oranında indirimle satışa çıkarılan gramofon müzik kutusu nostaljik hediye kapsamında değerlendirilebilecek ilk ürün. Kurmalı bir mekanizmaya sahip olan bu tasarım tıpkı eski tip gramofon modelleri gibi çalışıyor. Tek bir şarkısı içeren müzik kutusu Beethoven’in uzun yıllardan bu yana klasik kabul edilen Für Elise şarkısını çalıyor.

Son derece otantik bir yapıya sahip olduğu için evlerin konsol ve vitrinlerinde dekoratif amaçlı olarak kullanılabilir. Aynı zamanda misafir kabul salonlarında ve çalışma masalarının üstünde de dekoratif bütünlük sağlayabilir. Gövde kısmı altın sarısı olup her daim parlamaktadır. Sert plastik materyalden üretilen tasarım son derece şık ve büyüleyici.

retro-gramofon
retro-gramofon

Piyano Çalan Müzik Kutuları

Bir başka sürpriz hediye seçeneği için piyano çalan müzik kutuları tercih edebilir. Tıpkı gramofonda olduğu gibi bu müzik kutusunda da ölümsüz eser Für Elise çalıyor. Üst kısmında yer alan ve müzik eşliğinde bale yapan balerin figürü de müzik kutusuna ayrı ve özgün bir hava katmayı başarıyor.

Retro Kamera ve Ürün Özellikleri

Alıcıların bu yıl içerisinde büyük bir ilgi gösterdiği retro kamera en popüler hediyeler kategorisinde yer alıyor. Tamamı metal olan bu dekoratif kamera, dayanıklı yapılarıyla uzun ömürlü olarak kullanılabilir. Özel günlerde tüm film, kamera ve sinema meraklılarını şaşırtmak isteyenler için farklı bir alternatif olarak düşünülebilir.

Orta kısmında özel haznesi de mevcut olan tasarım bu sayede küçük eşyaların saklanması için de ideal. Aynı zamanda kalemlik olarak kullanılabilen retro kamera çok yönlü ve işlevsel yönüyle benzerlerinden ayrılıyor. Metal olduğu için çevresel şartlara karşı ekstra dirençlidir. Vitrinlerde ve konsolların üstünde dekoratif bir aksesuar olarak da değerlendirilebilir.

Retro ve Özel Kumbaralar

Özellikle kadınlara düşünülecek alternatif hediyelerin başında retro ve özel kumbaralar geliyor. Son derece ergonomik ve minimal yapıları ile birlikte evlerin her köşesinde tercih edilebilir.

Üzerinde yer alan tasarımlarda çeşitli motifler ve renkler mevcuttur. Bu renklerin başında mavi ve beyaz yer alıyor. Dondurma bisikleti şeklinde olan kumbaralar el yapımıdır. El işçiliğinin detayları ürünün tamamında görülebilir. Metal oldukları için renk solma ve kararma etkilerinden tamamen uzaktır.

Retro Arabalar ve Renk Seçenekleri

Erkeklere özel metal araba seçenekleri düşünülebilecek en özgün armağanlardan bir diğeridir. Toplamda iki çeşidi bulunmaktadır. Yarış arabaları dışında klasik araba görünümlü olan modelleri de ilgili kategorilerde yer alıyor. Gerçek arabaların ve markaların birebir kopyaları olan modeller, koleksiyonluk bir değere de sahiptir.

Yarış arabaları 1930’lu yıllara ait arabaların birebir kopyasıdır. Tıpkı kumbaralar gibi bu ürünlerde de el işçiliği ön planda tutuluyor. Aynı zamanda metal bir yapıda olduğu için bir ömür boyu istenilen yerlerde sergilenebilir. Orta ve büyük olan ebatları çok az fiyat farkı ödenerek alınabilir. Klasik arabalarda retro renkler ön plandadır. 50’li yıllardaki arabalara meraklı olan erkeklere doğum günü hediyesi olarak da tercih edilebilir.

Retro Kalemlik ve Fotoğraf Çerçevesi Ürünleri

Retro hediyeler bunlarla sınırlı değil. Her yaşta ve her beğenideki kişilere özel olarak üretilen çeşitli seçeneklere de aynı kategori üzerinden erişim sağlanabilir. Londra otobüslerinin birebir kopyası olan kalemlikler iki katlı yapıları ve kırmızı renkleriyle farklı bir aksesuar seçimi olabilir.

Sadece ev değil ofis dekorunda da sıklıkla tercih edilebilen fotoğraf çerçeveleri, sinemaskop ve 3D özellikle sahip. Çeşitli renk, ölçü ve niteliklere sahip tasarımlara hızlı gönderi seçeneği ile vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.

Yorumunuzu Paylaşın