makale

Nazar Boncuğu

nazar-boncugu
nazar-boncugu
5.7Kokunma

nazar-boncugu

Türk evlerinin vazgeçilmez aksesuarları arasında gösterilen nazar boncukları, artık yenilenen yüzleriyle satışa çıkarılıyor. İlgili kategorilerde füzyon nazarlık ismiyle lanse edilen bu ürünler, eski modellerine oranla çok daha dayanıklı ve tarz sahibi.

Manevi gücü ve enerjisi bakımından da Türk evlerinde her daim kullanılan tılsımlı boncuk türleridir. Göz ve nazara karşı hane halkını koruduğuna inanılır. Aynı zamanda kötü enerjilerin uzakta tutulması için de popüler bir oranda talep edilmektedir.

Onlarca farklı tasarım arasında tarzınıza ve dekorunuza uygun olan modele hızlı gönderi ile sahip olabilirsiniz. Türkiye’nin her yerine kargo gönderimi mevcuttur. Özel kutusunda gönderildiği için herhangi bir hasara uğramadan yeni sahiplerine ulaşacaktır.

Füzyon Nazar Boncuklarının Öne Çıkan Özellikleri

Tamamen yeni bir cam sanatı olan füzyon unsurları birçok farklı aksesuarda uygulanabiliyor. Çıktığı ilk günden bu yana müşterilerin büyük oranda ilgisini çeken, son derece nadide ürünlerdir. Yüksek sıcaklıktaki cam parçalarının bir araya getirilmesiyle imal edilmektedir.

1- Çok daha parlak ve modern görünmesi: Özellikle yeni nesil evlerde nazar boncuğu dekoru sıklıkla tercih ediliyor. Başta oturma odaları ve misafir kabul salonları olmak üzere evlerin her köşesinde tamamlayıcı bir aksesuar olarak değerlendirilebilir. Çocuk ve genç odalarına özel versiyonları da ilgili kategorilerden incelenebilir. Parlak bir görünüme sahip olan füzyon cam nazar boncuğu ürünleri kullanıldığı her alanda farklılık yaratıyor.

2- Her mobilya ve aksesuar ile uyum sağlaması: Işıltılı görüntüsü ve arka plan görselleri sayesinde odalarda yer alan diğer mobilyalar ile rahatlıkla uyum sağlar. Camsı görüntüsü yarı saydam olduğu için gözü yormaz. Bunun dışında aynı duvar üzerinde saatler ve tablolar ile birlikte de tercih edilebilir. Duvar kağıdı ile kaplanmış odalara da kullanılabilir.

3- Fiyat- Kalite açısından alıcıların beklentilerini karşılaması: Yüzde otuza varan indirimleriyle hem kaliteli hem de hesaplı alışverişlerin ilgi odağı haline gelmiştir. Aile bütçesini sarsmadan bu aksesuarlar satın alınabilir ve odaların çehresi değiştirilebilir.

4- Darbelere karşı ekstra dayanıklı olması: Özel işlemlerden geçirilmiş camlar, diğer modellerine oranla çok daha sağlam bir görünüm sunuyor. Düşme ve darbelere karşı ekstra dayanıklıdır.

5- Güçlü bir tılsıma sahip olması: Bilindiği üzere nazar boncukları sadece süs ve dekorasyon için satın alınmıyor. Güçlü bir tılsıma sahip olunduğuna inanılan nazar boncukları hem evlerde hem de iş yerlerinde değerlendirilebilir. Kem gözlerden korumasının yanı sıra yenilenmiş tasarımlarıyla estetik talepleri de karşılamaktadır.

Fil Nazar Boncukları

Fillerden oluşan aksesuarların bolluk ve bereket getirileceğine inanılıyor. Yeni nesil ürünlerde fil ve nazar boncuklarını bir arada görmek mümkündür. Farklı uzunluklara sahip olan bu modeller, özellikle evlerin salonlarında tercih ediliyor. Hem kötü niyetli kişilerin enerjisinden korunmak hem de hane içindeki bereketi arttırmak amacıyla kullanılan çok yönlü boncuklardır.

Baykuşlu Füzyon Cam Nazarlıklar

fuzyon-cam-nazar-boncugu

Bir diğer seçenek baykuş resminin yer aldığı cam nazarlıklar olarak alıcılara takdim ediliyor. Bu üründe kullanılan renkler tamamen canlı ve zengin bir içerik sunuyor. Tamamen el yapımı olan bu ürünler titiz bir el işçiliğinin tüm ayrıntılarını yansıtmaktadır.

16cm çapa sahip olan baykuşlu cam nazarlıklar özellikle konsol ve vitrinlerde kullanılmak için idealdir. Resmedilen baykuş mavi renkli olup çevresi sarı ve açık kahve renkleri ile zenginleştirilmiştir.

Baykuşlu nazarlıkların seramik versiyonları da aynı kategoriden bakılarak seçilebilir. Seramiğin üzerinde yer alan baykuş el boyama figürleriyle renklendiriliyor. Doğal ve canlı bir görünüme sahip olan seramik nazarlıklar, hediyelik eşya kapsamında da değerlendirilebilir.

Çini Ahşaptan Yapılma Füzyon Cam Nazarlıklar

Ahşap tabanın üstüne geçirilmiş füzyon camlar hem sağlıklı hem de modern aksesuar seçimleri için idealdir. Üretiminde hiçbir kimyasal boya kullanılmamıştır. Bu nedenle insan ve çevre sağlığına uyumlu olmasıyla biliniyor.

Yüksekliği 17 cm bulan bu ürünler ince el işçiliğinin zirve yaptığı modellerdir. Evleri ve ofisleri için orijinal bir nazar boncuğu isteyenler bu nadide ürünleri çok uygun fiyatlarda temin edebilir.

Alıcılara Özel Alternatif Nazar Boncukları

Çeşitli boyama teknikleri ile sanatsal bir noktaya taşınan nazar boncukları modern dekorasyonlarda kullanılmak üzere sipariş edilebilir. İstanbul aşığı alıcılar için İstanbul yazılı ve manzaralı modelleri mevcuttur.

Bunun dışında kedilerin, gemilerin, uğur böceklerinin ve denizin resmedildiği ve özel boyalarla renklendirildiği ürünler de bulunuyor. Taksit seçenekleriyle sunulan bu modeller füzyon cam kalitesini sonuna kadar yansıtıyor.

Yorumunuzu Paylaşın